Zonnebloemdag


Ik zie een lach op jouw gezicht

Dat was in een zin samengevat de strekking van de Zonnebloemdag die 10 september gehouden werd in de Vink. Het was een samenzijn van gasten en vrijwilligers van de afdeling Schijndel die eenmaal per jaar plaats heeft.

Na het openingswoord van de voorzitter neemt de heer A. Bijnen het gezelschap mee in een overweging en samen wordt er gebeden. Dan kan het amusement beginnen.

Dit jaar komen Theo van Veghel, Esther van Heeswijk, Ton van Liempt en René Ulehake de middag opluisteren. Theo begint met zijn bekende liedje over zijn Schijndel. De beentjes gaan nog niet van de vloer maar er wordt al wel lekker ingehaakt en meegedeind. Esther en Ton weten de sfeer omhoog te brengen met hun mooie liedjes en zo nu en dan durft iemand zich op de dansvloer te wagen. Hierna is Theo weer aan de beurt. De beentjes, indien mogelijk, gaan nu nog meer van de vloer. Waar het niet mogelijk is wordt er op een andere manier gedanst of vooropgegaan in de polonaise. Dan is het de beurt aan René! Hij wordt, door de Zonnebloem verrast met een luid “Lang zal die leven” op zijn verjaardag. Het is een groot feest! 

Na een kleine toegift moet er toch een einde komen aan het entertainment. Gezamenlijk gebruiken we nog de maaltijd en praten na over de heerlijke middag.

Graag wil het bestuur via dit bericht de ondernemers, vrijwilligers SOS 700, TV Schijndel en de Mooi Schijndel Krant danken voor het mede mogelijk maken van dit jaarlijks evenement.


Naar overzicht