Promconcert

Geplaatst op:

Twee spetterende Promsconcerten toverden Sporthal de Dioscuren om in een muziektempel

Op 28 en 29 oktober kwamen maanden van voorbereiding, repetities met het orkest, maar ook met de dansgroep, backing vocals en solisten samen in twee spetterende Promconcerten. Aangezien Schijndel geen mogelijkheden biedt voor een dergelijk groot concert, er zijn in totaal zo’n 1400 bezoekers verwelkomd, werd Sporthal de Dioscuren omgebouwd tot een heuse muziektempel.

Het programma was divers, en uiteraard stal onder andere Leona Philippo de show. De avond werd door het publiek omschreven als ‘een rollercoaster aan emoties’. Het repertoire ging dan ook van de Bloemenwals uit ‘ de Notenkraker’ (inclusief ballerina’s), naar muziek van Queen, filmmuziek van James Bond en weer terug. En waar de winnares van de Voice of Holland, Leona Philippo, uiteraard diverse nummers zong, was er ook lokaal talent. Enkele bekende namen maakten hun opwachting, zoals Lotte van der Heijden en Vincent van Uden. Maar ook ‘ nieuwkomers’ Willem Bennenbroek en Fred Mathijssen zongen de sterren van de hemel. Twee avonden stond de sporthal op z’n kop en stond het publiek te dansen en mee te zingen.

Na 5 jaar van afwezigheid was het dan ook weer fantastisch om dit als Harmonie St. Cecilia zijnde te kunnen organiseren voor de Schijndelse gemeenschap. En dat hebben we niet kunnen doen zonder de (financiële) bijdrage van diverse sponsoren, waaronder SOS700. Daar zijn we dan ook erg blij mee en bij deze willen we SOS700 dan ook hartelijk bedanken voor hun bijdragen. Alleen op die manier kunnen we nu, en in de toekomst, dergelijke concerten blijven organiseren.


Image Alt Text Image Alt Text Image Alt Text

Terug naar overzicht

Wil je een activiteit aanmelden, klik hier!