Uurke Plat


Live radio uitzending van de 1250-ste uitzending van een Uurke Plat.
Al 25 jaar presenteert Piet Pels dit radio programma, elke zondagochtend van 9 tot 11 uur. Hij is hiermee begonnen op 6 oktober 1996, toentertijd bij de LOS, de lokale omroep van Schijndel.

Op zaterdagmiddag 9 oktober is het Spectrum voor iedereen geopend van 13.00 uur toto 17.30 uur. Er wordt dan live opgetreden door een aantal artiesten in de Pleinzaal van het Spectrum. Entree is natuurlijk gratis.

Onder deze artiesten zijn Christel de Laat, Will Jonker, Rien Bekkers, Nico van de Wetering, Cor Swanenberg, Anneke van Lankveld, Henk Verhagen, Da velt op, MarieChristien, Waizennutmar, Lucy van de Geijn, Hein Augustijn, Vandiekomsa, Jeanne van de Rijt, Taaftere en Emil Boinck.

Wij willen op deze manier de luisteraars van Piet Pels en alle andere liefhebbers van onze eigen Brabantse muziek een mooie middag bezorgen en daarmee een onvergetelijk jubileum voor Piet Pels.

Omroep Meierij zal zowel opnames maken voor Televisie en Radio die in de weken na het optreden zullen worden uitgezonden via haar eigen kanalen.


Naar overzicht