Carnaval


Schorsbos veert op was het motto van 2019-2020.
 
Een jaar wat vele mooie herinneringen met zich meebracht en mede dankzij de sponsoring van SOS 700, onze dank hiervoor.
 
Prins Carlo dun urste werd in November geïnstalleerd samen met zijn adjudant Mari en hun twee hofdames.
Zij hebben een mooi carnavals jaar achter de rug met vele mooie herinneringen, maar helaas was dit ook een prins zonder grote optocht want deze was op het laatste moment afgelast i.v.m. stormachtig weer.
Dit heeft voor hun de pret niet moge drukken.
 
Ook is er veel voor de jeugd gedaan, er zijn lespakketten voor de scholen gegeven en dit vond men zeker een aanvulling omdat veel kinderen het cultureel goed niet helemaal begrijpen. Ook de jeugdprinses en haar adjudant hebben een mooie tijd gehad. Ze hebben gezamenlijk gekeken naar de jeugdoptocht die gelukkig wel door kon gaan, daarnaast zijn ze naar veel jeugdhonken geweest alwaar ze hartelijk ontvangen werden.
 
Er zijn ook vele avonden geweest waar vele schorsbossers een leuke herinnering aan beleefd hebben, zoals de klompenklets avonden, diverse recepties in Meierijstad, kolderieke avond, hoptoer , liedjesavond , boerenbruiloft etc.
 
Dit alles hebben we niet kunnen verwezenlijken zonder de hulp van SOS 700 en alle schorsbossers zullen dit zeker beamen. Nogmaals dank aan jullie en laten we met zijn alle gezond blijven nu op het laatst bekend werd dat we in de coronacrisis terecht zijn gekomen.

Naar overzicht