Kinderboulevard


Verslag kinderboulevard 2019

Dit jaar is kinderboulevard op zondag 22 September gehouden van 12:00 uur tot 17:00 uur. Door het gehele centrum van Bakker Bart tot aan de Kafmolen staan verschillende springkussens, variërend van grote stormbanen tot klein formaat.

S ‘Ochtens om 9:00 uur verzamelen Coen met de korfbalclub en Kiley van de springkussens bij de Hopbel en gaan dan aan de slag om alle springkussens op de goede plek te plaatsen, aan te sluiten en te controleren. Elk jaar wordt dit door de Korfbal gedaan waarvoor zij een vergoeding krijgen voor hun club.

Om 11:15 uur komt de scouting naar de Hopbel, zij krijgen de instructies, een formulier met noodnummers en een lunchpakket. Bij elke springkussen zitten 2 scoutingleden. Ook deze krijgen een vergoeding voor bewezen diensten. Zij zorgen elk jaar voor deze veiligheid.

EHBO zit bij de Hopbel en is de hele middag aanwezig. De telefoonnummers staan op de brief van de scouting.

Er zijn nog 2 sportclubs aanwezig, het volleybal team en een voetbal team om hun sport te promoten.

Om 14:00 uur wordt er een kleine kinderboerderij opgebouwd en rijden er 2 paardjes onder begeleiding door het centrum. Deze attracties zijn een groot succes onder de hele kleintjes. Poepjes en spullen worden weer netjes opgeruimd om 17:00 uur.

Vanwege het mooie weer wordt deze editie goed bezocht, er zijn 700 stempelkaarten ingeleverd bij de PLUS. Deze gaf aan de kinderen een kleine traktatie. (zakje chips of een appel). De winnaar van deze actie is Floor Bosalie. Zij heeft 2 kaarten van de Efteling gewonnen.

Om 17:00 uur wordt alles weer door de korfbalclub opgehaald en is er weer een mooie dag voorbij.

Wij danken SOS 700 voor het sponseren en hopen dat jullie volgend jaar ons weer bij kunnen staan om dit mooie evenement te kunnen realiseren. Kinderboulevard is nu wel een begrip in Schijndel en ook voor de dorpen eromheen. Bij gesloten zitten nog foto’s van het evenement.

 

Heel erg bedankt!

Werkgroep Kinderboulevard.


Naar overzicht