Truckrun


Ten eerst nogmaals bedankt voor Uw sponsoring van de Truckrun 2019, die wij georganiseerd hebben op 26-05-2019!

Het was weer een geslaagde dag voor zowel passagiers als chauffeurs, en natuurlijk ook voor ons als organisatie. De weergoden waren ons gunstig gezind, zodat de vrachtauto’s, die vanaf 9u ’s morgens arriveerden, al gauw in een imposante rij stonden te blinken in de zon.

Terwijl de chauffeurs genoten van een lekkere kop koffie, kwamen ook hun passagiers aan bij de speciaal hiervoor ingerichte hal bij Gebrs. Van Aarle. Nadat zij, en hun begeleiders en evt. familieleden, ook een kopje koffie of thee genoten hadden, begaven de chauffeurs zich weer naar hun opgepoetste wagens en kon het instappen beginnen. Voor passagiers die niet zelfstandig in konden stappen stond er een vrachtauto met laadklep paraat, om hen op de juiste hoogte te brengen, waarna ze vanuit de rolstoel de cabine in geholpen werden.

Voordat de passagiers instapten, werd er natuurlijk eerst een foto gemaakt van passagier met chauffeur, met op de achtergrond “hun” truck. Deze foto’s werden ter plekke ontwikkeld zodat deze na de rit meteen mee naar huis genomen kon worden.

Toen iedereen zijn of haar plekje gevonden had, kon de stoet van zo’n 85 vrachtwagens  onder luid getoeter vertrekken! In een rustig tempo werd er een mooie tocht gereden door Meierijstad en omgeving, met onderweg nog als verrassing een snoepzak, die hen vanaf een trap aangeboden werd op de markt in St. Oedenrode. Initiatiefnemer hiervoor was zoals altijd Peer v.d. Linde, voormalig eigenaar van de snackbar aldaar.

Nadat de passagiers en chauffeurs genoten hadden van alle belangstelling onderweg, werden ze bij terugkomst bij Gebrs. Van Aarle nog getrakteerd op een puntzak friet, welke natuurlijk wel in de smaak viel. Ook kon er nog genoten worden van muziek in de feesthal, onder het genot van koffie, thee of iets fris.

Ondertussen was druk gewerkt aan het ontwikkelen van de foto’s, zodat de passagiers en chauffeurs deze mee konden nemen als ze huiswaarts keerden en daarmee kwam de dag voor hen ten einde, hopelijk met weer een herinnering aan een leuke dag.

Voor de organisatie restte nog het leegmaken van de hal, maar door de vele helpende handen vanuit de vereniging was dit een fluitje van een cent.

Wederom kijken wij terug op een geslaagde Truckrun, uiteraard mogelijk gemaakt door Uw bijdrage!


Naar overzicht