Carnaval


Schorsbos Carnaval zit er weer op en we kunnen terugkijken op een geslaagd festijn met uitgebreide verslagen en vele reportages in de media.

Het motto van 2019: “ Schorsbos Kwekt” is uitstekend te zien en te horen geweest tijdens en voor de carnavalsdagen. Mooie creaties hierover waren te zien tijdens de Jeugdoptocht op zaterdag in Wijbosch en de grote optocht op zondag in Schijndel. De officiële sleuteloverdracht door Meierijstad in Veghel was goed en gezellig verlopen en nadien werd het feest in Schorsbos voortgezet. Prins Felix d’n Urste en zijn adjudant Bart met hun Hofdames Tamara en Chantal en de Geminteraod als de Raad van Elf hebben er samen een geweldig feest van gemaakt. De Prins heeft zijn zangtalenten op een geweldige manier laten klinken in Meierijstad en in ons eigen Schorsbos.

Zeker niet te vergeten de Jeugdprinses Elvera en adjudant Bart vergezeld van de Raodwachters hebben positief bijgedragen aan het heelal. De lesbrief en de daarbij behorende presentaties zijn leuk overgekomen bij de scholen is een mooie aanwinst voor het jeugdcarnaval. De jeugd heeft de toekomst! Ook alle clubjes en muziekskes, horecagelegenheden en vrijwilligers en vooral niet te vergeten alle carnavalsvierders hebben er een mooi feest van gemaakt. Alle evenementen zoals het Liekusfist, Hoptoer, Krek wà Anders Bal, Optochten, Kolderieke avond, Protocollaire zaken, Receptie Prins, Boerenbruiloft zijn met veel enthousiasme ontvangen en deze worden steeds drukker bezocht. De carnavalskrant, het Schorsbosserblaoike, welke huis aan huis is bezorgd, is een kleurrijke uitgave geworden. Mede dankzij u allemaal.

Aan alle genoemde evenementen hangt een kostenplaatje en het realiseren hiervan is mede mogelijk gemaakt door uw financiële steun en daar zijn we geweldig blij mee en willen u hiervoor heel hartelijk bedanken. 

https://www.youtube.com/watch?v=OIQY1mtTkz0&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=mChp5OaU4O4&feature=youtu.be


Naar overzicht